SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
21.1.2020
Jsou odborníci, kteří viní červené maso z toho, že způsobuje onemocnění srdce, mrtvici, diabetes 2. typu, obezitu, rakovinu a celkově tak vede k předčasnému úmrtí. Vloni publikována studie ale zjistila, že současná zdravotní doporučení ohledně snížení konzumace masa (včetně toho červeného) jsou založena na slabých vědeckých důkazech. A právě výsledky této studie jsme rozebrali společně s MUDr. Hanou Krejčí v aktuálním rozhovoru.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos
Diskuze