SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
Jíst zdravě není žádná věda. Naopak, je to ta nejpřirozenější věc na světě. Během 5 hodin vám vysvětlím několik jednoduchých zásad, se kterými už nikdy nešlápnete vedle. Bez měření, vážení a počítání. Kdyby totiž příroda chtěla, abychom pořád něco měřili, rostly by váhy a kalkulačky samovolně na stromě.
A to vše 100% podloženo vědeckými výzkumy a také mými 30 lety praxe.
V ceně školení je navazující 20minutová telefonická konzultace (do 1 měsíce po školení), zdravé občerstvení, jídlo a pití.
Školení je možné i darovat – když mi do objednávky napíšete, že jde o dárek, pošlu dárkový kupón.
Čím víc člověk ví, tím srozumitelněji umí věci podat. Právě jsem přišla ze školení JÍDLOVĚDA Margit Slimákové a mám pocit, že není nic jednoduššího, než zdravě jíst. S čistým svědomím a nadšeně doporučuji.
Monika Valentová
moderátorka a autorka (Odvrácená strany matky, Pravý domácí časopis aj.)
Vždyť je to vlastně tak snadné! Jídlověda není žádná velká věda! Tak takové nadšené výkřiky se mi ozývaly v hlavě po cestě domů ze super skvělého školení Jídlověda od Margit. Vše bylo podané s lehkostí, jasně, zábavně a srozumitelně. Těším se na zdravější a chutnější život! :)
Bronislav Sobotka
Školení bylo perfektní, máte úžasný lidský přístup, mluvíte od srdce a to je vždycky radost. Moc mě to obohatilo a jsem ráda, ze jsem se přihlásila. A navíc jste mi potvrdila a zároveň i vysvětlila škodlivost sirupů s vysokým obsahem fruktózy jako je AGÁVE a já tak mohu vylepšit své vlastní produkty, aby byly lidem prospěšné a ne škodlivé. Zkušenost s AGÁVE sirupy: Jakožto milovník sladkého jsem byla nadšená, když jsem pred dvěmi lety objevila raw dortíky, které obsahovaly ořechy, ovoce, datle - samé dobré věci, paráda. Hned jsem se přihlásila na různé kurzy a pak i na brigadu do veganské restaurace, abych nabrala co nejvíc zkušeností a mohla své báječné dorty i prodávát a šířit dál. Naučili mě sladit sirupem agáve a já ani nezapochybovala, že by to mohlo škodit. Asi po roce a půl mi zjistili, že mám ztučnělá játra. Byla jsem překvapená, jak je to možné, vždyť nepiju alkohol, jim zdravě, a ze sladkýho přece jím své zdravé raw dorty. Dvě mé zakaznice mi taky řekly, ze od doby, co pravidelně pojídají mé dortíky se jim zhoršily jaterní výsledky. A ukázalo se, že za ztučněním opravdu stojí agávový sirup. PS: Agáve uz nesladím a játra se začala dávat do pořadku, poslední výsledky jsou podstatně lepší.
Andrea Hrochová
2000 - 2025 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos