Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Dobrý den, Margit, zcela s Vámi souhlasím, vzorové jídelníčky jsou zbytečnost. Zajímalo by mě naopak, jaký je Váš názor na požadavky většiny výživových poradců (prakticky všech, kteří pak sestavují ty „vzorové“ jídelníčky), aby klienti nejprve nějaký jeden konkrétní týden sepisovali každé svoje sousto a ještě k tomu někdy i dopisovali, za jakých okolností to jídlo snědli (co přitom například dělali, jakou měli náladu, kdo další s nimi jedl jídlo, v kolik přesně to bylo hodin, jak dlouho jedli, samozřejmě musí být uvedeno i přesné množství toho jídla…atd.). Pochybuji o tom, že jakýkoliv jeden týden v životě člověka je dostatečně výstižný, aby bylo možné usoudit, jaké má ten člověk stravovací návyky a šířeji pojato celý životní styl.
Dobrý den, já se zpravidla s klienty jen dlouze bavím a nejen o stravě. Detailní psaní jídelníčků doporučuji za situace, kdy je třeba vysledovat nějaké zdravotní souvislosti anebo hlídat, co se jí – obojí je hlavně zpětná vazba pro ně samotné. A pro posouzení, co skutečně klient jí mi obvykle stačí i popis jediného dne – ale náhodného. Margit