Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Thank you for this video and all the information. Sorry for duplication, if you already mention these numbers in another video or article, but I would like to add few sentences from Hana Zemanova’s book. It is her BioAbecedar, page 51:
„Uz v roce 1974 uvedl Lester Brown ze Svetove rady rozvoje, ze kdyby Americane snizili svoji spotrebu masa jen o 10% rocne, ziskalo by se tim pro vyzivu lidi 12 milionu tun obili, coz by uzivilo 60 milionu lidi. Dobytek zkonzumuje enormni mnozstvi obilnin a soji, tedy potravin vhodnych i pro lidi. Casto se uvadi konkretni priklad, ze jeden hektar pudy uzivi jenoho cloveka konzumujiciho maso, 14 lidi konzumujicich vedle rostlinne stravy i mleko a vejce a 50 tech, kteri se zivi pouze rostinnou stravou.“
Why nobody tells us this at school?
Also I see one more problem in our region. I am originally from Poland and when I was small (1980’s) I remember that meat was said to be the best we could get to eat. It was never in the shops and when it was, it was expensive and we could afford it once a week. The times have changed, today you can buy as much meat as you like and today it is even cheaper than cheese!!!! We (Polish and also Czech) think that if it was such a luxury thing during the communism, now we will now enjoy it every single day, even more than once, because now… we can! This is type of stereotype we should try to change in our minds and use more common sense. Best regards, Anna