SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
15.9.2020
Petr Synek je spolumajitel úspěšné čokoládovny Chocolate Hill, kterou společně s kolegou Tonym Brančem provozuje už několik let. Ve své manufaktuře, která patří mezi ty nejlepší v Česku, mají jasný cíl — nabízet top čokoládu metodou Bean to Bar neboli od vybraných kakaových bobů po tabulku. A přesně tomu, jak taková kvalitní čokoláda vlastně vypadá, jsme se věnovali v našem rozhovoru.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos
Super, líbí se mi ten nápad a celkově bean to bar podporuji a fandím menším výrobcům. Zdenka