SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
28.10.2015
Jiří Koláček se pečení věnuje teprve pár měsíců, a přesto má jeden z nejlepších kváskových chlebů v Česku. Mrkvový, s ořechy, s čokoládou a švestkami, ale hlavně 100% žitný, vyrobený tradičním způsobem a postaru, tedy na tvrdou kůrku a doměkka propečenou a vláčnou střídu. Proč se společně s dcerou Míšou do pečení žitného chleba pustil? A jaká byla cesta od nevydařených domácích pokusů až na Prague Food Festival? To prozradil v našem rozhovoru.
PS: Mrkněte taky na stránku http://zitnychleb.cz/ kde mj. najdete místa, kde si žitný chléb z Koláčkovy pekárny můžete koupit.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos
Diskuze