SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU

Kuchařka ze Svatojánu: Kváskový chleba, který můžete péct denně

27.5.2015

Zpět na výpis článků

Připravit si doma skvěle chutnající kváskový chleba není vůbec složité! Recept, který může zvládnout každý předává Eva Francová, Kuchařka ze Svatojánu.

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Diskuze

4 komentáře: “Kuchařka ze Svatojánu: Kváskový chleba, který můžete péct denně”

  1. aneta napsal:

    Dobrý den Margit, moc Vám i Evě fandím, libí se mi Váš racionální přístup.
    Prosím o radu: Co dělat,když mě domácí (i koupeny) kváskový chléb nadýmá? Je to paradox,klasicky chléb trávím v pohodě,ale ten mi samozřejmě tak nechutná a nechci ho jist.Pravda je,že mě nadýmá i pickles a kysané zeli. Nevíte jaká je příčina? A jake by bylo řešeni? Vlastně i kombucha mi to děla. Jsem již několik let vegetarian, mléčné výrobky jim jen zřídka, hodně bio a raw potravin,ale varim taky dost. Cukr jen výjimečně.bílá mouka vůbec.

  2. Dobrý den, vyzkoušejte prosím nižší množství problematických potravin a důkladné kousání a jen dlouhodobě pomalu přidávat. Margit

  3. Dominika napsal:

    Moc krásné video, ale kolik vody a mouky mám smíchat aby mi vznikl kvasek? A kde tu sklenicku s kvaskem mam pak skladovat?

  4. Kvásek si kupuji a vše ostatní dělám odhadem, zde je třeba starší návod, jak pracovat s kváskem pro chléb: https://www.youtube.com/watch?v=VI4EmotG_P8&t=790s
    Margit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zůstaňme ve spojení!

Kompletní kontakty

A určitě nezapomeňte na odběr mého newsletteru, aby vám neuniklo nic důležitého ze světa zdraví:

Zdravé zprávy emailem