Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Dobrý den Margit, moc Vám i Evě fandím, libí se mi Váš racionální přístup.
Prosím o radu: Co dělat,když mě domácí (i koupeny) kváskový chléb nadýmá? Je to paradox,klasicky chléb trávím v pohodě,ale ten mi samozřejmě tak nechutná a nechci ho jist.Pravda je,že mě nadýmá i pickles a kysané zeli. Nevíte jaká je příčina? A jake by bylo řešeni? Vlastně i kombucha mi to děla. Jsem již několik let vegetarian, mléčné výrobky jim jen zřídka, hodně bio a raw potravin,ale varim taky dost. Cukr jen výjimečně.bílá mouka vůbec.
Dobrý den, vyzkoušejte prosím nižší množství problematických potravin a důkladné kousání a jen dlouhodobě pomalu přidávat. Margit
Moc krásné video, ale kolik vody a mouky mám smíchat aby mi vznikl kvasek? A kde tu sklenicku s kvaskem mam pak skladovat?
Kvásek si kupuji a vše ostatní dělám odhadem, zde je třeba starší návod, jak pracovat s kváskem pro chléb: https://www.youtube.com/watch?v=VI4EmotG_P8&t=790s
Margit