SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
23.5.2018
Pečení odkoukal Tomáš Solák od babičky a na svém řemeslu pracoval několik let taky v Anglii a Americe. Dnes připravuje úžasný kváskový chleba v Praze v Pekárně Praktika, pro který si sama jezdím každý týden. Je tak dobrý, že o něm nadšeně píše i slavný český foodbloger pan Cuketka: http://www.cuketka.cz/1686/
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos
Diskuze