SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU

#024 O fermentování, bylinkách a houbách s Divoženkou v kuchyni Denisou Šimlovou

27.6.2023

Zpět na výpis článků

Denisa Šimlová neboli taky Divoženka v kuchyni je královna kvašení a vášnivá sběračka jedlých darů přírody. Své zkušenosti pravidelně předává tisícům lidí na sítích i v rámci svých kurzů a teď je přiblížila v našem rozhovoru — o tom, jak sbírat, fermentovat a využívat v kuchyni vše jedlé, co okolo nás roste. Ale taky o její cestě z Prahy na Kokořínsko, o přibližování se k soběstačnosti nebo překonání strachu z přísných hygienických podmínek fermentace.

Druhou část rozhovoru společně s infografikou pro podporovatele podcastu najdete na https://www.pickey.cz/margit

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Diskuze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zůstaňme ve spojení!

Kompletní kontakty

A určitě nezapomeňte na odběr mého newsletteru, aby vám neuniklo nic důležitého ze světa zdraví:

Zdravé zprávy emailem