SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
Hraška je směsí na obalování potravin před smažením. Je možné ji použít také při přípravě omáček, pomazánek, k zahuštění polévek nebo jako pojivo nejrůznějších placiček a bramboráků.
Základem hrašky je směs hrachu a bezlepkových obilovin, je proto vhodná i při bezlepkové dietě. Kromě lepku neobsahuje ani vejce a při přípravě se rozmíchává pouze s vodou.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos