SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
Arame patří k hnědým řasám, které jsou zvlášť bohaté na jód a vápník. Má ze všech mořských řas nejjemnější chuť a aroma. Řasy rostou v japonských mořích hlavně u pobřeží japonského ostrova Izu.
Před přípravou řasu dostatečně opláchneme tekoucí vodou a pak ji 15 minut namáčíme v dostatečném množství vody či vývaru. Poté, co Arame zdvojnásobí svůj objem, ji pak vložíme na 30 minut do vroucí vody. Přidává se do salátů, do polévek i zeleninových jídel.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos