SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z červené řasy. Je výbornou a mimořádně zdravou náhradou želatiny, která je vyráběna ze zvířecích chrupavek a kůží. Pokrmy s Agar-agarem jsou vhodné pro pacienty s nadváhou, protože má nulovou energetickou hodnotu.
Můžeme jej rozpouštět ve vodě, zeleninových vývarech i ovocných šťávách. S Agar-agarem můžeme současně vařit vybranou zeleninu, ovoce a jiné potraviny. Používá se jako čistá želatina do krémů, polev, k přípravě pudinků, polévek, aspiků a na zdobení dortů.
2000 - 2024 © PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
Zásady cookies / Ochrana osobních údajů / Všeobecné obchodní podmínky
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. / Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Stock Photos provided by Depositphotos