Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Udivuje mne, že Vy propagujete „něco rychlejšího z prášku“. Na přednášce jste nás nabádala, ať se vrátíme do kuchyně a teď „opovrhujete“ tibi krystaly kvůli zdlouhavé přípravě a teď kvůli zdlouhavé přípravě propagujete jakýsi prášek. Nic ve zlém, jinak Vás velmi obdivuji.
Dobrý den, to něco v prášku jsou v tomto případě jen bakterie, podobně jako třeba prášek s bakteriemi pro tvorbu jogurtů. Tibi neopovrhuji, jen si dovoluji nabízet i jiné – neméně prospěšné možnosti, Margit
Dobrý den, toto něco z prášku jsou v tomto případě jen probiotika, podobně jako třeba práškované směsy z jakých se vyrábí i jogurty. A to, že nabízím různé možnosti prospěšných priduktů přece neznamená, že jinými opovrhuji, Margit
Dobrý den,se zájmem jsem se dívala na stránky WUGI. Překvapilo mne veliké množství cukru při výrobě. Prosím o názor.
Děkuji Monika D.
Dobrý den Moniko, ten cukr je potrava pro bakterie, které jej jedí a tak vzniká probiotický nápoj u mléčné fermentace bakterie využívají cukru z mléka, Margit
Dobrý den Margit, ještě se vrátím k tomu cukru. Myslíte, že nápoj po 48 h už cukr neobsahuje? Je tedy vhodný vodní kefír při LC stravování případně v době půstu? Děkuji za odpověď. Lenka
Dobrý den Lenko, nevím, nezáleží jen na čase ale i množství cukru, druhu a stavu kvasinek, teplotě místnosti. Pro jednoznačnou odpověď by bylo třeba laboratorního změření, Margit
Dobrý den. Mám dráždivý tračník a fermentované věci mi vadí (kefír, zkvašené nápoje). Jaká je alternativa? Mám jíst probiotika v kapslích nebo to je to stejný?
Děkuji. Tereza
Dobrý den Terezo, doporučuji zkoušet jestli něco z potravin přeci jenom nebudete zvládat, probiotika jsou alternativou i když probiotické potraviny lepší, Margit